zaterdag 19 januari 2008

Week 3: Just (Run) singing in the rain

Op het programma stond donderdagavond een duurloop met de A-groep. Enkele lopers hadden via buienradar al wel aan zien komen dat er nog wat regen zou kunnen vallen, maar dat bleek niet het geval: het was namelijk enorme een hoosbui..... Na een uurtje lopen, en op zo'n 20 minuten van de hal ging het zo hard regenen, dat het leek alsof we onder de douche stonden. Op dat moment besloten we er maar het beste van te maken. Het tempo ging omhoog en na enig aarzelen werd 'you never walk alone' ingezet en het duurde niet lang of een lint van zo'n 15 volwassen lopers, nat tot op het bot, trok al zingend door Almere. Dat kun je niet uitleggen aan niet-lopers :-).

Vanwege het noodweer besloot Pia (terecht) de route iets te verkorten waardoor m'n geplande 13 km niet gehaald werd. Ik tel de kilometers van woensdag dus toch maar mee :-)

Nadeel van het slechte weer deze week (dinsdag regende het ook al zo) is wel dat de spieren relatief koud blijven en de cooling down kort is. Misschien komt het mede door het oplopend aantal kilometers de afgelopen tijd, maar ik voel de rechter achilespees wat opspelen. Punt van aandacht.
Hiernaast de route (klik plaatje voor vergroting)

Geen opmerkingen: