vrijdag 28 mei 2010

Klaar voor de 21 km van de Almere CIty Run

Zondag is het dan zover: de Almere City Run. Een evenement om naar uit te kijken omdat ik samen met vele andere HTA trainers een grote groep lopers heb begeleid richting dit evenement en daarnaast zelf de halve marathon ga lopen.
Afgelopen woensdag stond nog een HTA training op het programma. Hans was ook gekomen dus de A-lopers wisten zich gesterkt (lees: 'lastig gevallen met tips' :-)) door twee trainers.
Ik had een rondje van zo'n 10 km uitgestippeld waarbij de lopers 3 keer een lichte versnelling mochten maken. Verder was het vooral gezellig met elkaar een stukje lopen, wat tips uitwisselen en (onvermijdelijk met een A groep) elkaar wat stangen.
Maar de groep is er zeker klaar voor en de meeste A lopers lijken door te stromen naar de reguliere Just Run trainingen. Erg leuk!

Tot zondag is het verder rustig aan doen. Dat geldt overigens niet voor Mart: hij heeft morgen een Junioren C wedstrijd (waarbij hij namens Almere '81 meedoet aan de 800 meter en het verspringen) en loopt zondag de 7 km. We kunnen dus samen naar de Almere City Run toe!
Gezien de omvang van de loop en de verkeerssituatie rond het ziekenhuis lopen we waarschijnlijk de eerste 500 meter samen maar daarna zal ik 'm wel moeten laten gaan. Hij droomt van een tijd onder de 30 minuten, ik zou tekenen voor 3 rondjes van elk 33.30 minuten en dus een eindtijd van rond de 1 uur 40 minuten.

Geen opmerkingen: