zaterdag 11 juni 2011

Fartlek door twee gezichten van Almere

Na Toronto was deze week Almere weer de uitvalsbasis voor m'n trainingen. De schoenen bleven wel hetzelfde: m'n nieuwe Merrell Trail Glove's. Dinsdag een pittige interval met Ton, donderdag een lange tempoduurloop met Paul. Vanochtend stond ik zelf weer voor de groep. Het was de A/B (gevorderde groepen) dus had ik een gevarieerd parcours uitgekozen als fartlek. Dit keer was het een combinatie van stad en natuur.
Het eerste deel van de training leidde door het stadshart. Het winkelcentrum heeft een groot aantal trappen. Veel daarvan zijn voor de haastige consument te vermijden maar je kan ze natuurlijk ook bewust allemaal op en af :-).
Via het stadscentrum liepen we vervolgens naar het Beatrixpark, 1 van m'n favoriete hardlooplocaties, met veel bospaden en zowaar een heuvel. De route langs de buitenranden van het park was voor een aantal lopers dermate afwijkend van andere trainingen dat meerdere keren de vraag werd gesteld waar we waren......

Na zo'n 12 kilometer in het zonnetje te hebben getraind kwamen we weer terug bij de sporthal. Een goed begin van 3 vrije dagen!

Geen opmerkingen: